zodesa web development basis website

Professioneel voor de dag komen met je website

Voor iedereen die hogere eisen aan het ontwerp van de website stelt en graag wil dat ik meedenk hoe je meer uit je website kunt halen, is er de PREMIUM-website. De PREMIUM-website bouwt verder op het framework van de BASIS-website, maar biedt net wat meer mogelijkheden om te spelen met vormgeving en design. Dit pakket draait niet alleen om design, maar ook om strategie.

Vertel aan mij wat jij voor ogen hebt met je website en ik zorg dat de website aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.

Eerst overleggen, dan bouwen

Als je jouw website door Zodesa Web Development laat bouwen, dan heb je vast al nagedacht wat je met je website wilt bereiken. Wil je jouw bezoekers informeren over een bepaald onderwerp of richt je je juist op meer conversie via je website? Wil je dat je bezoekers een offerte kunnen aanvragen via de website of dat ze direct een e-book kunnen downloaden?

In een eerste webdesignoverleg bespreek je face-to-face of via een videogesprek met mij welk doel je met de website wilt bereiken. Ook bespreken wij de wensen met betrekking tot de vormgeving. Op basis van jouw wensen zal ik je vertellen welke teksten en beeldmateriaal ik van je nodig heb.

Heb je na of tijdens het aanleveren van het materiaal nog vragen of wil je gewoon nog even afstemmen hoe jouw website er uit moet komen te zien? Binnen het PREMIUM-websitepakket is er altijd ruimte voor een tweede gesprek.

5 redenen om te kiezen voor een PREMIUM-website
Translate »